- De Banerji Protocols: homeopathie tegen kanker

Homeopathische behandeling tegen kanker;
zie: http://www.pbhrfindia.org/index.php/banerji-protocol-of-treatment

http://www.dehomoeopaath.nl/abc/data/0911562012092909115613.pdf

http://www.klassiekehomeopathie.nl/seminar_2012-banerji:
Symposium: De Banerji protocols
De Banerji protocols in de behandeling van kanker en de kankerpatiënt
Vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2012 | Theaterhotel Almelo

Het gevecht tegen kanker wettigt elk middel dat aantoonbaar succesvol is. Al jarenlang blijkt een ziekenhuis in Calcutta (India) veel te kunnen betekenen voor kankerpatiënten. Het meinummer van Medisch dossier besteedt uitgebreid aandacht aan de verbluffende resultaten die de behandelende artsen Prasanta en Pratip Banerji daar bereiken met een aangepaste vorm van homeopathie: de Banerji protocols (lees hier het volledige artikel).

De Stichting Hahnemann Homeopathie heeft beide artsen bereid gevonden naar Nederland te komen. Zij verzorgen op 2 en 3 november 2012 een uniek symposium. Thema: ‘De Banerji protocols in de behandeling van kanker en de kankerpatiënt’. Vanwege het internationale karakter van dit symposium wordt het simultaan vertaald en is er een tolk aanwezig om vragen en opmerkingen te vertalen.

Verschillende homeopathische middelen zijn
even effectief als chemotherapie

Wetenschappelijk

In de Verenigde Staten heeft een door de overheid gefinancierd wetenschappelijk klinisch onderzoek aangetoond, dat verschillende homeopathische middelen even effectief zijn als chemotherapie. Aan de andere kant van de wereld, in Calcutta, bevestigt de praktijk deze uitkomst. Bovengenoemde artsen hebben daar de afgelopen decennia honderdduizenden mensen van kanker genezen door de inzet van alleen homeopathie. Uit Medisch dossier: ‘Hieruit valt af te leiden dat homeopathische geneesmiddelen op zichzelf 40 procent van alle kankerprocessen genezen of in ieder geval stabiliseren: een succespercentage dat overeenkomt met de beste resultaten van de conventionele behandeling, maar dan zonder de slopende neveneffecten van chemotherapie en bestraling.’

De uitkomsten liegen niet

Een conclusie die velen heeft verrast. Waar veel vooral westerse geneeskundigen de homeopathie in de ban willen doen, tonen Amerikaanse èn Indiase geneeskundigen aan dat homeopathie een effectief wapen is tegen kanker. De uitkomsten liegen niet. Laat u uitvoerig informeren tijdens het symposium. Aan de orde komen: de filosofie achter de Banerji protocols, de toepassing van de Banerji protocols in de praktijk, de casuïstiek van de kankerpatiënt, de fijnafstemming in de materia medica en de vragen hoe te behandelen, met welke potenties en waarom. Meer weten? Meld u aan!

Homeopathische geneesmiddelen, voorgeschreven volgens de Banerji’s protocollen, genezen of stabiliseren 40 procent van alle kankerprocessen.

ODE | Medisch Dossier, mei 2012 over de Banerji protocols:

Homeopathie en de strijd tegen kanker


Het werk van de Banerji Foundation trok in 1995 voor het eerst de aandacht in het Westen, toen dr. Prasanta Banerji en zijn zoon, dr. Pratip Banerji, op de vijfde International Conference of Anticancer Research eenstudie presenteerden naar zestien gevallen van hersentumor die in regressie waren gegaan bij gebruik van alleen homeopathische middelen. Sinds 1992 hadden zij in hun instituut kankerpatiënten daarmee behandeld en inmiddels rond 120 patiënten per dag.
Lees hier het volledige artikel uit Medisch Dossier »

Onderwerp:De Banerji protocols: homeopathie tegen kanker
Thema:De Banerji protocols in de behandeling van kanker en de kankerpatiënt
Organisatie:Stichting Hahnemann Homeopathie
www.klassiekehomeopathie.nl / info@klassiekehomeopathie.nl
Datum:2 en 3 november 2012
Tijden:Vrijdag10.00 - 21.30 uur
Zaterdag10.00 - 16.00 uur
Locatie:Theaterhotel AlmeloSchouwburgplein 1, Almelo
Kosten:€ 300,00 p.p.
(inclusief koffie/thee, drankjes, uitgebreide lunch, walking diner, topsprekers, 2 erkende nascholingsdagen en hand-out)
Aanmelden:Via homeopathie-winkel.nl, meld je hier aan voor dit unieke Symposium!
Vanwege het internationale karakter van dit symposium wordt het simultaan vertaald en is er een tolk aanwezig om vragen en opmerkingen te vertalen.
Erkenning aangevraagd:VNT, MBOG, SHH/RH, NWP en NVKH