- Logboek medisch

woensdag 27 juli - 13.30 uur: AVL CT-scan

dinsdag 26 juli: contrastvloeistof drinken (0,5 l.)


dinsdag 12 juli - dr. Lustig en A. Lechner gemaild ivm grootte uitzaaiingen op eerste CT-scans
A. L.: "...Ik heb nog even de ct-scan bekeken maar “uitzaaiingen” in het vetschort worden beschreven als diffuse afwijkingen en zijn soms zo klein dat ze niet gemeten kunnen worden maar wel een soort schaduw achterlaten op de scan. Dit is bij u ook het geval geweest voor zover ik het heb kunnen nakijken."
V.L.:"Op een CT scan kunnen afmetingen van uitzaaiingen in het vetschort niet in maat en getal worden uitgedrukt. De enige die dit kan is de patholoog. Meestal spreekt deze zich globaal uit of er uitzaaiingen zijn, maar deze worden niet allen afzonderlijk gemeten. Mocht men in het AvL inzage willen hebben in de CT-scan van voor de operatie dan wil ik deze op CD laten branden, zodat een vergelijking kan plaatsvinden. Ik ga ervan uit dat de aanstaande CT scan geen afwijkingen meer laat zien."


vrijdag 8 juli - ochtend: Flevoziekenhuis gebeld ivm uitslag bloedwaarden: wordt opgestuurd door Ch.van GulikRedelijk genormaliseerd m.u.v. leverwaarden: te laag (?)

donderdag 7 juli - 13.30 uur: AVL bloedafname

donderdag 7 juli - 12.30 uur - AVL afspraak met gynaecoloog-oncoloog dr. W.J. van Driel:
Inwendig onderzoek, buikcontrole, darmcontrole - geen bijzonderheden te voelen. Ivm de weggebrande twee uitzaaiingen ("spikkels'') op de buitenkant van de darmen (!!! zie persoonlijke notities) kan darmfunctie trager zijn dan voor de operatie en vol gevoel in de buik geven (...). Advies om af en toe magnesium te gebruiken.
Verkleuring litteken was normaal, trekt na een jaar weg.
Planning CT-scan en bloedonderzoek doorgesproken; over 3 maanden nogmaals controle. 


maandag 4 juli - voor 11 uur: Flevoziekenhuis bloedafname (extra controle)